maanantai 18. helmikuuta 2013

SANANEN TYÖRYHMÄSTÄNI

Tiukka harjoitus- ja esitysputki kaatoi jo ohjaajan sairaspetiin, mutta onneksi muu työryhmä pitää homman kasassa. Ohjaajalle vaikein tehtävä lieneekin osata päästää irti ja nähdä se, miten hienosti kaikki toimii ihan ilman hänen apuaan.

Haluankin nostaa mustaherukkamaljan jokaiselle uskomattomalle työryhmäläiselleni. He  ovat viilettäneet pitkän matkan kanssani ja nousevat huomenna lavalle jo viidettä kertaa neljän päivän sisään.

Vasta täällä flunssapedin pohjalla olen ehtinyt kunnolla ajateskella mahtavaa ryhmääni ja kuinka tavattoman kiitollinen olen näistä jokaisesta huikeasta ja lahjakkaasta persoonasta, jotka kantavat kortensa kekoon yhteisen kokonaisuuden eteen. Jokainen tekisi mieli rutistaa rusinaksi!

Tässä projektissa olen taas yhä kirkkaammin tajunnut sen kuinka teatteri on ennen kaikkea yhdessä puurtamista, viesrustoverille tilan antamista ja kaverin esille nostamista. On ollut huimaa nähdä näiden asioiden toteutuvan niin pienten kuin isojen ihmisten kohdalla.

Tiistaina 19.2. on viimeinen näytöksemme ennen kahden viikon esitystaukoa. Toivon, että tuleva taukojakso tarjoaa jokaiselle työryhmäläiselle hulluttelua, herkuttelua ja paljon unta. Ja niitä rutistuksia. Ja sitten pääsemme maaliskuussa vielä kokoamaan voimamme ja nauttimaan yhdessä tekemisestä!

Kiitos, teette huimaa työtä!

- Annika

Loput julkiset LÄTKÄSSÄ-esitykset maaliskuun 7. ja 10. päivänä.


1 kommentti:

  1. Olet ihanan kannustava ohjaaja, Annika! Joukkueessasi on varmaan suuri ilo työskennellä. 10.3. nähdään! :D

    Pikaista toipumista.

    VastaaPoista